Ünlülerin Favorileri

Barbara Palvin Biyografisi, Bilinmeyenleri, Favori Şeyleri, Sevgilisi

Barbara Palvin Biyografisi

Barbara Palvin biyografisi ünlü Victoria’s Secret mankeninin yaşamını içermektedir. Barbara Palvin 8 Ekim 1993’te Macaristan’ın Budapeşte başkentinde doğmuştur.

Başarılı mankenin ayrıca oyunculuk deneyimi de bulunmaktadır. 2014 yılında sinema filmi Herkül’de kraliçe Antimache karakterine hayat vermiştir.

Anita adında bir kız kardeşi vardır. Bir süre Asya’da yaşamıştır ve birçok ünlü markanın reklam yüzü olmuştur. Bu ünlü markalar arasında Loreal, Armani, Pull and Bear da bulunmaktadır.

Dünyanın en çok şöhrete sahip mankenleri arasında yer alan Barbara Palvin 2019 yılında Victoria’s Secret’e katılmıştır. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Barbara Palvin moda haftasında Prada için de podyumda yürüdü. Macar model Vogue ve Victoria’s Secret için mankenlik yaparken birçok anket ve derlemede en iyi manken sıralamalarında yerini aldı. Oyunculuk kariyeri 2021 Şubat atında vizyona giren Tyger Tyger filminde canlandığı Eggzema rolü ile devam etmektedir.

Barbara Palvin Bilinmeyenleri

  • Barbara Palvin mankenlik kariyerine 13 yaşındayken Budapeşte’de sokakta keşfedilerek başladı.
  • En sevdiği hobisi futbol oynamak. Futbol oynamaya küçük yaşlarda başlamış. Bir diğer hobisi de şarkı söylemek.
  • Ana dili Macarcanın yanında İngilizce ve Almanca biliyor. Fransızca ve Japonya’yı da giriş seviyesinde konuşabiliyor.
  • Dünyanın en çok servete sahip mankenlerinden biridir.
  • Barbara Palvin’in böcek fobisi vardır.
  • Ayrıca anime izlemek de Barbara Palvin için vazgeçilmez bir alışkanlık.
  • Mankenlik kariyerindeki ilham kaynağı her zaman Kate Moss oldu.

Barbara Palvin Favori Şeyleri

Favori Rengi: Mavi
Şanslı Sayısı: 4
Favori Kitap: Lolita, Vladimir Nabokov
Favori Yiyecek: Batı Hint yemekleri ve Tayland yemekleri, Gulaş
Favori Filmi: Hercules
Favori Parfüm: Chanel Chance
Favori Müzik: Lana Del Rey
Favori Aktris: Johnny Depp

Barbara Palvin Sevgilisi

Kristof Somfai (2010)
Kristof Somfai Barbara Palvin’in ilk erkek arkadaşıdır. Barbara Palvin’in lise aşkı olan Kristof da Bir Macardı ve sevgili olmadan önce de 3 boyunca da yakın arkadaşlardı.

Justin Bieber (2012)
Justin Bieber Selena Gomez ile yollarını ayırdıktan sonra Barbara Palvin ve Justin Bieber ilişkisiye başladığı iddia edildi, ancak söylenene göre bu ilişki çok uzun sürmedi. Yine söylentilere göre ilişkinin bitme sebebi bilinene göre Justin Bieber’ın Barbara Palvin’in defile gecesi olduğu günü Selena Gomez ile geçirdiğiydi.

Leonardo DiCaprio (2013)
Justin Bieber’la bir süre birlikte olduktan sonra ikilinin adı birlikte duyuldu ve söylentiden oluşan bir yakınlaşma / flört söz konusu olmuştu.

Niall Horan (2013-2014)
One Direction grubunun üyesi olan Niall Horan ve ünlü manken 1 yıllık bir birlikteliğin ardından iş tempolarının onları uzaklaştırması nedeniyle ayrıldılar. Niall o dönemde yoğun bir tur programı içindeydi ve aralarındaki mesafe ilişkilerinin bitmesine neden oldu.

Ed Sheeran (2015)
İngiliz şarkıcı ve Barbara Palvin’in çıktığı dedikoduları yayılmaya başladı. Daha sonra iki tarafta herhangi bir doğrulama veya açıklama yapmadı.
Ancak Ed Sheeran’ın o dönemde yaşadığı uzun ilişkisi vardı.

Lewis Hamilton (2016)
Birleşik Krallık’ta yayınlanan The Sun gazetesine göre Barbara Palvin ve Formula1 yarış arabası sürücüsü Lewis Hamilton ile birlikteydiler. Ancak bu ilişki uzun sürmemiş.

Julian Perretta (2017)
İngiliz müzisyen (şarkıcı ve söz yazarı) Julian Perretta ile birlikteliği bulunan Barbara Palvin. Bilinene göre bu ilişki Barbara Palvin için en önemli ilişkilerden biriydi.

Dylan Sprouse (2018)
İkili 2018 yılında sıklıkla kameralara görüntülenmişti. Spor etkinliklerine, film gösterimlerine her yere birlikte giden çiftin nasıl tanıştıklarına dair bir bilgi bulunmuyor. İkili hala birlikte ve sosyal medya çevrelerinde herkesin ilgisini çeken favori bir çift.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu