Ünlü Bilgileri

Zooey Deschanel Kimdir? – Vücut Ölçüleri – Boyu – Kilosu – Göz Rengi

Tam Adı: Zooey Claire Deschane
Doğum Tarihi: 17 Ocak 1980
Meslek: Aktris & Model & Şarkıcı

Zooey Deschanel, 17 Ocak 1980 yılında Amerika’da dünyaya geldi. görüntü yönetmeni ve yönetmen Caleb Deschanel ve aktris Mary Jo Deschanel’in küçük kızı olarak Los Angeles, Kaliforniya’da doğdu. Adını J. D. Salinger’ın 1961 tarihli romanı Franny ve Zooey’nin erkek kahramanı Zooey Glass’dan almıştır. Ablası aktris Emily Deschanel, Fox suç komedi-drama dizisi Bones’de rol aldı. Santa Monica’da özel bir hazırlık okulu olan Crossroads’a gitti ve gelecekteki rol arkadaşları Jake Gyllenhaal ve Kate Hudson ile arkadaş oldu. Lise boyunca şarkı söyledi, müzikal tiyatro alanında kariyer yapmayı planladı ve Fransız Woods Sahne Sanatları Festivali’ne katıldı.

Deschanel, 1998’de Veronica’s Closet adlı televizyon dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 1999’da The Offspring’in “She’s Got Issues şarkısının video klibinde yer aldı. Deschanel, Cameron Crowe’un yarı otobiyografik Almost Famous (2000) filminde genç bir gazetecinin asi ablası Anita Miller’ı canlandırdı. Düşük gişeye rağmen film eleştirmenlerin beğenisini kazandı. En İyi Film – Müzikal veya Komedi dalında Altın Küre Ödülü’nü kazandı. Mart 2007’de Deschanel, Jason Schwartzman’ın grubu Coconut Records’un Nighttiming albümünde “Slowly” ve “Ask Her to Dance” şarkılarına vokalistlik yaptı.

Deschanel yumurta, süt, soya ve buğday ve glutene alerjisi vardır. Eskiden vejetaryendi ve vegan diyetinde sağlıklı kalmasını zorlaştırdığı için vazgeçtiğini söyledi. Deschanel’in dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu vardır. Aralık 2008’de Death Cab for Cutie ve The Postal Service’in vokalisti müzisyen Ben Gibbard ile nişanlandı. 19 Eylül 2009’da Seattle, Washington yakınlarında evlendiler. 1 Kasım 2011’de ayrıldıklarını açıkladılar. Deschanel, Ocak 2015’te film yapımcısı Jacob Pechenik ile nişanlandığını açıkladı. Haziran 2015’te evlendiler. Temmuz 2015’te doğan Elsie Otter ve Mayıs 2017’de doğan Charlie Wolf olmak üzere iki çocukları vardır. Deschanel ve Pechenik Eylül 2019’da ayrıldıklarını açıkladılar. Boşanma davası 1 Haziran 2020’de sonuçlandı. Pechenik’ten ayrıldığını açıkladıktan sonra Property Brothers yıldızı Jonathan Scott ile çıkmaya başladı.

Göz Rengi

Mavi

Saç Rengi

Koyu Kahverengi (Doğal)

Boyu

Boyu: 168 Cm

Kilo

Kilosu: 55 Kg

Vücut Ölçüleri

Vücut Ölçüleri: 89-61-89 Cm

Burcu

Oğlak

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu