Ünlü Bilgileri

Toni Garrn Kimdir? – Vücut Ölçüleri – Boyu – Kilosu – Göz Rengi

Tam Adı: Antonia Garrn
Doğum Tarihi: 7 Temmuz 1992
Meslek: Model

Toni Garrn, 7 Temmuz 1992 yılında Almanya’da dünyaya geldi. Babası bir petrol şirketinde çalışıyor ve annesi bir iş insanı. Niklas adlı manken abisi vardır. Garrn iki yaşındayken ailesiyle birlikte Londra’ya, altı yaşındayken ise Atina’ya taşındı ve burada Campion School’da (Atina) okudu. 10 yaşına geldiğinde ailesiyle birlikte Hamburg’a geri döndü. Garrn, 6 yaşından beri ders aldı ve klasik piyano çalabiliyor. 13 yaşındayken memleketi Hamburg’da düzenlenen 2006 FIFA Dünya Kupası’nda keşfedildi ve daha sonra New York ajansı Women Management ile sözleşme imzaladı. İngilizce, Almanca ve Fransızca bilmekte.

Garrn, 15 yaşında New York’taki Calvin Klein İlkbahar/Yaz 2008 podyum gösterisine özel olarak podyuma çıktı. Daha sonra tasarımcının reklam kampanyasında yer almaya devam etti. Ertesi sezon, yine Calvin Klein için özel yürüdü. 2009 sezonunda moda haftasında Stella McCartney, Dior, Louis Vuitton, Chanel, Hermès, Dolce & Gabbana, Michael Kors gibi prestijli tasarımcılar için 60’ın üzerinde şovda yer aldı.2012’nin başlarında, uluslararası mankenlik sitesi models.com’nin En İyi 50 Modeller Kadın listesine tekrar girdi ve 20. sırada yerl aldı. İlk kez 2009 yılında listede yer aldı ve 11. yer almıştı.

2011’de Victoria’s Secret için modellik yapmaya başlayan Garrn, ilk olarak kataloglarında yer alarak giyim kıyafetleri için poz verdi. Kısa bir süre sonra yine 2011 yılında Victoria’s Secret Fashion Show’da podyuma çıktı.

Garrn, en iyi arkadaşı Ali Stephens ile birlikte New York’ta Financial District, Manhattan’da bir dairede yaşıyordu. Garrn, 2013-2014 yılları arasında aktör Leonardo DiCaprio ile çıktı. 2019 Noel’inde aktör Alex Pettyfer ile nişanlandı.

Göz Rengi

Mavi

Saç Rengi

Sarışın

Boyu

181 Cm

Kilo

57 Kg

Vücut Ölçüleri

86-61-89 Cm

Burcu

Yengeç

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu